Klimaatfonds Nederland breidt haar team verder uit

Ondanks het feit dat de dagen steeds korter worden en we de zon steeds minder zien is het bij Klimaatfonds Nederland juist tijd voor een zonnige update! Het team is onlangs uitgebreid met maar liefst drie nieuwe krachten. Elk met een eigen ervaring en specialisatie die mooi aansluit op de rest van het team en erop gebrand om gezamenlijk de energietransitie in Nederland te versnellen. Met deze uitbreiding versterkt Klimaatfonds Nederland haar team over de hele linie: van financieringsfase tot bouw en het uiteindelijke operationele beheer van de grootschalige zonneparken in onze portefeuille.

Roel Bouwens – Asset Manager

Roel Bouwens is aangetreden als Asset Manager. Binnen deze functie zal Roel verantwoordelijk zijn voor het (financiële) beheer van de operationele zonneparken. Dit sluit perfect aan bij de kennis en kunde die hij bij zijn vorige werkgever Deloitte heeft opgedaan op het gebied van accounting en financiering. De timing van zijn aantreden bij Klimaatfonds Nederland had niet beter gekund, gezien de snelgroeiende portefeuille van projecten die binnenkort duurzaam opgewekte zonnestroom gaan produceren.

Margot Besseling – Project Manager

Per half oktober is Margot Besseling gestart als Project Manager waar zij zich zal richten op de realisatie van onze grootschalige zonneparken. Margot is hiervoor werkzaam geweest in de advocatuur (Baker & McKenzie en Bird & Bird) waar zij zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling van duurzame energieprojecten vanuit een contractueel perspectief. Met haar kennis op dit vlak en ervaring binnen de energiemarkt, zal zij de vertaalslag maken van projecten op papier naar daadwerkelijk gebouwde zonneparken in samenwerking met alle stakeholders.

Dolf le Conge Kleyn – Business Analyst

Dolf is bij Klimaatfonds Nederland gestart als Business Analyst en zal zich in deze functie ontfermen over de financiële analyses van toekomstige en reeds gedane investeringen. Tijdens zijn master Business Administration heeft hij zich toegespitst op financieel management, wat uitstekend van pas komt voor zijn rol binnen Klimaatfonds Nederland. Daarnaast brengt Dolf ervaring mee vanuit zijn stages voor Ritz Carlton in Barcelona en voor Heineken in de Democratische Republiek Congo.

www.klimaatfonds.nl

teams3.jpg
Floris Leuftink