Tim Damen versterkt team Klimaatfonds Nederland

Per 1 juli is het team van Klimaatfonds Nederland verder versterkt met de komst van Tim Damen. Tim gaat aan de slag als Investment Associate en zal met zijn deal-ervaring de acquisities en financieringen van grootschalige zonne-energieprojecten gaan begeleiden. Met een concrete pijplijn van meer dan 250MW aan projecten valt Tim met zijn neus in de boter!

Tim was eerder werkzaam voor PwC binnen het energieteam van PwC's waarderingspraktijk. Zijn interesse in duurzame energie vond zijn oorsprong al in de beginjaren van zijn studietijd. Aan de Technische Universiteit in Delft heeft Tim de master Sustainable Energy Technology afgerond. Praktijkervaring in de duurzame energiesector heeft hij vervolgens opgedaan tijdens verschillende stages, waaronder bij Vattenfall en Siemens Gamesa Renewable Energy. Zijn gecombineerde interesse in financiën en duurzame energie maken Tim de perfecte toevoeging aan ons gedreven team.

Tim is van plan elke dag met de fiets naar kantoor te komen, maar bij een lekke band pakt hij zijn elektrische auto. Zo levert Tim ook zijn eigen bijdrage aan het reduceren van zijn CO2-footprint!

www.klimaatfonds.nl

Floris Leuftink