Klimaatfonds Nederland hoofdsponsor van jeugdvoetbal in Berkelland

De jeugdspelers van UNO’21 (Uut Noaberschap Ontstoan), de nieuwe vereniging die is ontstaan uit de samenwerking van de jeugdafdelingen van vijf verschillende voetbalclubs in de regio Berkelland, spelen de komende vijf jaar met het logo van Klimaatfonds Nederland op de borst.

Ontstaan UNO’21

Door de veranderende bevolkingssamenstelling en vergrijzing in Berkelland wordt het voor de diverse verenigingen steeds moeilijker kinderen te laten voetballen met leeftijdgenoten en daarbij ook nog eens rekening te houden met het prestatieniveau. Door het samenvoegen van de jeugdafdelingen van de verschillende verenigingen ontstaat een vereniging met ca. 250 jeugdleden.

Samenwerking Klimaatfonds Nederland

Een voetbalclub gericht op de toekomst, waarbij de kinderen worden gestimuleerd om met sport en spel gezonder te leven sluit naadloos aan bij de missie van Klimaatfonds Nederland, namelijk investeren in een betere en duurzamere toekomst. Als 100% Nederlandse investeerder in zonneparken probeert Klimaatfonds Nederland een positieve bijdrage te leveren aan de energietransitie en daarmee aan betere planeet voor onze jeugd. Met meerdere zonneparken in de omgeving, en daarmee dus Noaber van UNO 21, was Klimaatfonds Nederland vereerd met de vraag om hoofdsponsor te worden van UNO’21. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking en uiteraard op heel veel speelplezier in gezonde buitenlucht!

www.klimaatfonds.nl

Kees Uno.jpg
Floris Leuftink